Thursday, June 12, 2014

cari surau

Bismillahirahmanirahim.

Asar sudah hampir sampai ke penghujungnya.tapi aku masih belum menemui surau dimanakah letaknya..

Ya allah puas aku turun naik mencari surau.kata kat signboard level2 ada surau.apa yang kujumpa toilet dan delivery suites.
Ah hatiku mulai gelisah.sejak air dah di cabut dari tanganku pagi tadi aku ingin solat.
Malangnya..hanya chapel je aku jumpa.
Ish..dimanakah surau ni..
Ya ampun bwrdosanya aku sudah berapa waktu aku tinggal kan sejak hari pertama masuk air kat tangan..

P/s:-tawakkal dan redha je..