Friday, June 13, 2014

FROZEN


Nak bercerita tentang satu Disney kanak-kanak yang tengah famous pada saat ini.menjadi kegilaan dua orang puteri kesayanganku.
Cerita berulang tayang kat astro best.aku rasa dah hafal jalan cerita frozen ini.
Hurm.nasib baiklah astro free kat rumah ni..
Nak tengok seribu kalian x kisah.asal jangan berebut dengan ayah.sorang bola dua orang Disney.
mengisahkan dua beradik puteri elsa dan puteri ana.
Puteri elsa yang mempunyai kuasa salji
Yang mampu membekukan semua benda dengan menggunakan kuasa salji.

Puteri ana seorang yang peramah dan periang ingin memujuk kakaknya kembali ke alderland.

Olaf adalah patung salji yang boleh berkata-kata "saya suka pelukan hangat".

Cristoffer dan Sven yang suka mengembara sama-sama mencari ais batu untuk di djual.

Aih..ntah betul ke tidak aku cerita ini..aku tengok sikit-sikit je.maaf ye kalau ada yang salah.sekali sekala layan cerita budak-budak ni seronok..