Friday, June 06, 2014

nak warna apa ye!

Bismillahirahmanirahim.
Assalamualaikum
Jam sudah menunjukkan hampir pukul 11.00pm.tapi mata still jugak tak mau lelap.
Suami yang xsihat terpaksa tidur awal.
Kalau tidak dia lah orang yang selalu tidur lewat dalam rumah ni.
Kakak pun sudah lama dibuai mimpi.
Munkin siang tadi tak tidur kat rumah opah..
Si adik layan cerita kartun animasi let's go pocoyo.
Hurm..aku pulak dok sibuk pikir raya ni nak pakai tema kaler apa..
Tanya suami asyik kata hitam.
Tanya kakak pulak asyik warna pink.
Tahun sudah pun hitam dan pink.
Tahun ni entahlah nak tema kaler apa.
Aku rasa nak buat purple hijau..ok tak!
Adoi..pening aku!esok aku nak pergi nagoya lah nak cari kain ingat nak buat design yang cam kat pic tu..
Macam cantik je..