Friday, June 13, 2014

world cup 2014

Assalamualaikum
Selamat pagi
Pagi buta aku dah start mengupdate blog.
Aku masih lagi di hospital assunta.
Masih mendapatkan rawatan cam biasa.

Aku nak cerita sikit pasal world cup ni.
Dah nak start..
Sal bola ni aku memang x minat sangat.
Tapi kalau laki aku sanggup berjaga malam asal dapat tengok bola.
Nak tau kita orang selalu berebut remote.
Aku jarang jugalah nak tengok cerita atau drama ke.
Kadang je kalau minat..
Tapi bab anak-anak mereka suka layan citer kartun..haa mau dengan tidak terpaksa gaduh dengan ayah dulu.
Kesian jugak..
Ni aku masih kad wad apalah cita anak aku kat umah tu.
Gaduh dengan ayah ke?
Sorang nak tengok kartun,sorang nak tengok bola.
Haishh.nasib korang lah nak oi dah piala dunia bermula
.sume demam bola.


Kat sini aku attach sekali jadual siaran bola sepak piala dunia..

Sekian.