Thursday, October 02, 2014

hai sedih!

Hai lah sedih betul..dua hari ni aku sedih sgt..smlm x blh tido memikirkan hal keje..
Bukanlah apa..aku ingat kan dah ada permanent job x yah lah nak cari keje lainkan..

Terkejut beruk jugalah dalam satu team tu 12 orang yg di suh resign..
Gila ke apa???xde ribut takde taufan..alasan hr nak kurangkan bajet..
Mak ai..

Ada budak ni sangat lah happening bila buat keje..suka bergurau..nak handle customer yg problem pun dia blh btolong menyamar jadi manager..
Ni dia dah xde..akulah manusia yang paling sedih agaknye..menangis..memang aku x blh tahan..sebab aku dah anggap dia cm adik sendiri..

Tak tau nak kata apa dah..
Yang penting niat keja kerana allah..
Utk mncari sesuap nasi..