Saturday, November 29, 2014

cerita di hari sabtu

Assalamualaikum Dan selamat bercuti bagi yang bercuti pada hari sabtu..
Dan bagi yang berkerja selamat berkerja..
*anda adalah harapan majikan anda*
Chewahh..

Korang nak tau sabtu ni Aku berkerja untuk mereplacekan pada hari isnin akan datang..
System tengah huptodate kau..terpaksalah berkerja hari sabtu walaupun Hati xmerelakan..Kan..sabtu masa untuk balas dendam tido lelama bangun lambat sikit..
Alih-alih kena keje..pujuk boss minta half day lah di sabtu ni..boring duk opis lelama..
Pujuk si Kakak bawa g opis saja bawa jenjalan g opis..bawa naik tren dr taman jaya ke ampang parkpas tu jalan kaki lebih kurang 10 minit..kesian juga Kat dia..xpernah-pernah jalan kaki..
Heheee nasib baik Kakak x mengeluh..



Time nak balik siap suh snap gambar kt hutan (nilah opis Aku berlatar belakangkan hutan).
Konon cintakan flora dan fauna.

Krismas x lama lagi..

Permandangan dari opis Aku Kat tingkat 11..
Cantikkan..

Sempat singgah kt jalan tar  buat inai..