Sunday, November 30, 2014

Mee rebus pak yusof


Assalamualaikum..
Haaa entries Aku Kali ni nak promot tentang mee rebus kt gerak pak Yusof..
Nak tahu mee rebus ni memang sedap Dan terbaik..habaq hang..
Alhamdulillah.. Ni first time Aku rasa mee rebus sesedap ni..patutlah ramai orang makan Kat gerai pak Yusof ni..
Sebab mee rebus dia memang terbaekk..


Mee rebus ni kalau korang nak tau Kat area Mana..Kat taman dato harun berhampiran kue teow yang pemes tu..
Alah..Aku tak tau camne nak bagi direction gerak pak Yusof ni..
Tapi kalau korang familiar dengan dato harun ataupun taman Medan meatu korang tau ni Kat mane..heheheh^^..ke bai