Monday, November 17, 2014

Ustaz norsham di surau al-islah





alhamdulillah..
assalamualaikum..
ceramah dhuha dekat surau al-islah petaling jaya bersama dengan ustaz syed norhisyam.
best sangat..bukan apa dalam penyampaian ustaz ni ada terselit lawak jenaka sekali..
kita yang dengar pun xdelah rasa boring dan ustaz ni memang sporting habis..

biarlah gambar berbicara..


hana and the geng

kak zah black and the geng
hbbatussauda black premium
Rm40 sebotol

*sekali jalan tu nak promotlah ustaz norsham ada buat bisnes online ya itu raihanah..ubat-ubatan dia sumer dr negara arab.

seperti habatussauda,minyak zaitun dan madu asli yang di import khas dari negara arab.


habatus sauda ni mampu merawat segala macam penyakit kecuali mati..
mehlah kita sama-sama mengamalkan perubatan cara tradisional arab yang memang telah di amalkan sejak berkurun lamanya..

*maaf andai aku tersilap kata..terkasar bahasa..sesungguhnya yang baik datangnya dari allah s.w.t..
yang buruk dari empunya blog ni sendiri..

sekian..

with love
Hana