Sunday, March 29, 2015

Baker Bersama abang brian master chef !

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Pada tarikh yang di janjikan 26.03.2015 hari jumaat malam sabtu  tu saya bersama  biras2 ke YOUNG CHEFF ACADEMY dekat desa sri hartamas yang di miliki sepenuhnya oleh Abang brian dari masterchef astro.

Kat sini kami belajar membuat cookies saja di sebabkan baking ini  adalah percuma.
So hanya satu cara saja yang di ajar oleh abang brian.
Korang nak tau abang brian is very happening patutlah dia buka academy ni khas untuk kanak-kanak yang berumur 3-12 tahun .
sangat menarik sekali..lain kali aku boleh hantar anak-anak dara aku ke class membaking kat sini ni.
Mesti dorang teruja.



me and my biras2



Me and abang brian



Sebelum balik sempat juga pose jap kat reception ni.




sorry ye..saya tak sempat naks nap pic cookies yang kita org buat ritu..