Monday, March 23, 2015

Bento 23.03.2015

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم




Petang ni baru dapat update kat blog pagi isnin ni anak-anak bawa bekal sausage cheese goreng.
Bukan main suka lagi anak-anak siap suh buat lagi esok nak bawa g sekolah.
hahahaha..
Esok kita tukar menu lain pula tak boleh bawa benda yang sama..
Ti ayah nak berfest pun boring asyik benda yang sama je buat.
kita buat menu lain ye nak..
hehehehe