Tuesday, March 17, 2015

CHOCOLATE CHEESE BLUEBERRY

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم




Alhamdulillah !siap juga akhirnya chocolate cheese blueberry yang aku janjikan kat anak-anak pagi tadi.
selesai meletakkannya ke dalam bekas.Tinggal nak sejuk bekukan kan freeze.
Rasanya tak sampai sejam aku sejuk bekukan.
Anak-anak aku tak duduk diam nak makan juga.sudahnya aku bagi lah. Sorang satu.
Yang letak tooping blueberry to mostly sedap sangat.
alhamdulillah !.Yang xde topping tu pun tidak kurang hebatnya.Habis jugaklah dok dimakan oleh anak-anak.

Wah1 lepas ni boleh lah aku membaking saja,,,hahahahah.