Thursday, April 02, 2015

Pavlova request from my Biras !

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم




Alhamdulillah.. Ni kali kedua aku buat pavlova request  dari My biras yang tengah preggy..teringin katanya nak makan weyy..hahahah..aku punyalah gabra nak buat khas bagi ibu preggy makan..
Alhamdulillah...My biras komen the mini pavlova sangat sedap coz xberapa manis sangat..
Before this aku buat pavlova manis giler weyy..hahahah
Aku sorang je makan tak nak bagi sesiapa rasa..
But for the 2nd Time is a make me easy..hahahah..speaking kau jah..

Pape pun syukur alhamdullilah sebab Allah permudahkan segalanya..
Pas ni boleh amik order La