Monday, September 28, 2015

Penangan roti gwmbira

Malam ahad lepas suami aku ajak g lepak kt kuchai lama pekena roti gembira...bawa Mak Mertua sekali dgn Biras...
Perghhh...ni lah Kali kedua merasa roti gembira sangat sedap..aku sorang xcukup tiga keping..siap tapau lagi...begitu kuatnya penangan roti gembira...gembira sgt smp xingt pape..hehe..

Klo korang nak tau direction gerai roti gembira ni senang je..Dr nsk kuchai lama tu straight je..nampak selekoh masuk simpang nombor dua ..gerai mamak tepi jalan...ha tu lah kedai nya.. Mmg terbaikkk..jomla p try..

Klo


Wednesday, September 09, 2015

Kopiah kait noah

Lagi kopiah kait bernama khas untuk Noah...
Try n error ni lah kejadiannya...
Subhanallah kurniaan Allah yg tak xterhingga buatku...

Mehlah kekawan jom order hanya rm25-30 sahaka utk kopiah kait bernama khas utk raya haji..


Monday, September 07, 2015

Selfie with noah

Anak sapelah kena dera ni..hahahahah
Nak berdukung saja..adoi xtahan Ummi Noah...hang asyik nak kena angkat Jo...nasib baik Ummi Xkeje..


Saturday, September 05, 2015

Juqlan gudang wipro unza!

Pagi tadi sempat menyopping kat jualan gudang kt unza depan mydin ni...
Serious murah gila..tp memang padatlah dgn banjiran lautan manusia yg berebut-rebut..
Mana xnyah semua barang bawa rm10..
Mau xgila...dgn aku sekali meroyan tgk barangan yg murah..
Kalau korang nak g serbu g la esok last...