Sunday, June 01, 2014

rewang majlis perkahwinan ziah & amran taman sri manja

Pada 31.05.2014 malam ahad semalam orang tengah baca tahlil dan malam berinai budak dua orang ni sibuk bermain kejar-kejar..
Si adik ni manja sikit..
Kalau ramai kawan cmnila keja dia.xsuka campur dengan budak lain...duk melekat kat bawa ketiak ummi je..sampaikan nak buat kerja pun x boleh..
Malam berinai..ketibaan pengantin seronok budak-budak ni tengok bunga api..
Pada 01.06.2014 di sebalik majlis kenduri perkahwinan.orang kuat kak yah and the geng..
Puteri-puteri kesayangan beta.
Bukan senang nak tengok kakak ikat rambut..rasanya setahun sekali..
Anak manja betul adik ni..
Adik ni xsuka pakai baju kurung maupun skirt.
Baju adikni lebih kepada t-shirt dan seluar.
Tapi suka berlipstick..
Side untuk kanak-kanak yang sukakan coklat dan gula-gula..
Sempat lagi ni..posing kakak&adik
Kakak ni swmua benda nak test..
Nasib baik pengantin tengah makan beradab..
Dah halal ok! Benda ni adik pegang sampai bawa balik rumah..
Nilah kak yah and the geng..lepas merewang semua keletihan..baju kita orang semua sama..hehhe..


Jangan hairan..tadi kat majlis perkahwinan tu aku xsempat nak posing..malu( hihihi).
Mesti korang tertanyakan mana pic pengantin..
Xde..aku xsempat nak snap..sebab aku sibuk kat belakang...( sibuklah sangat padahal jaga air je).