Thursday, May 22, 2014

Beg sekolah Hello kitty

                                   Beg Hello kitty

                                        cantikk tak beg adik...


yeyeye..baru-baru ni kakak dapat beg baru hello kitty dari maksu.
(Thanks maksu )
aku rasa dialah yang paling gembira.
mostly kakak banyak mengumpul branagan hello kitty.
tak kiralah dari baju,sudu garpu gelas peralatan sekolah
mahupun bilik tidur semuanya bertemakan hello kitty.
tak hairanlah jikalau ummi dia pun join sekali hehehe..

adik pun turut sama dapat walaupun tak berapa minat dengan hello kitty.
beg adik terpaksa aku simpan di dalam almari.
kerana adik bukanlah penggemar hello kitty.
barangan adik dari pada baju ke kasut.
banyak yang lebih kepada lelaki.
maybe when I'm pregnant would like baby boy,that's why she macam baby boy.
example ;- like boboiboy,banana,oggy and the cockroach.
ni semua kepada style lelaki.

bukanlah aku kata perempuan pun tak boleh pakai.
cuma..aku dah try berapa kali untuk ubah cara pemakaiannya
yang sukakan seluar dan t-shirt.
jenuh jugaklah..coz dia anak manja ummi.hehehe.



p/s;- asal jangan perangai cam lelaki dah lah.