Sunday, May 25, 2014

seronok bila dapat make up

Salam sayang uollss..
Harini entah kenapa aku teringin sangat
Nak beli lipgloss dan naked 3 eyeshadow.
Sebelum ni aku tengok je kat fb.
Member aku jual,dia pun ada tanya tak nak try ke.dah berapa kali aku tolak..

At least..sekali aku berubah fikiran nak cuba lah konon..
Aku pun try la beli lipgloss dan eyeshadow..
Peh...aku test kat muka kakak.
Serius memang cantik giloss kau..
(Macam meroyan jap).
Apalagi aku pun nak tryla kat muka sendiri kot match dengan kulit ke idakkan.
Memang cantik..( puji melambong)..
Hehehe


Lipstick naked 2 pink colour/lipgloss nyx 08 dan eyeshadow naked 3.